Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Kétgólos siker Eszéken! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 19.

ImageAz FC Fehérvár bíztató győzelmet aratott szombaton este Eszéken. Dr. Mezey György csapata tetszetős, helyenként felszabadult játékkal, 2-0-ra legyőzte az NK Osijeket. A Vidi első gólját Horváth Gábor szerezte a második játékrész elején egy húszméteres szabadrúgásból, majd a lefújás előtti pillanatokban a korábbi csapata ellen futballozó Milan Pavlisic is betalált. Mezey doktor a Sebők - Lázár, Lipták, Horváth, Andics - Szakály, Elek, Polonkai - Nagy, Alves, Sitku csapatot küldte pályára.

Tovább...
 
Ellenfelek négy földrészről Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 19.

ImageA Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) Bázelben kisorsolta a kínai világbajnokság csoportjait. Pálfay Károly sajtóreferens elmondta honlapunknak, hogy Magyarország a C jelű csoportba került, ahol rajtunk kívül az olimpiai bajnok Norvégia és Románia képviseli még Európát, valamint Japán, Tunézia és Chile válogatottjaival is megmérkőzünk majd a december 5-én rajtoló VB csoportkörében.

Tovább...
 
Németh Viktor nem játszik tovább Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 17.

ImageLejárt a szerződése Németh Viktornak, a Fehérvár FC népszerű kapusának. A harminckét éves, rutinos játékos a tavaszi idényben Felcsúton védett, mint kölcsönjátékos. Rendelkezik kapusedzői és B-licences edzői végzettséggel, így pontosan még nem tudja, hogy hogyan tovább. Egy viszont biztos: nem erősíti tovább a Vidi csapatát.

 
Szezonnyitó és bérletárusítás Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 17.

ImageAz Alcoa FKC július 31-én (pénteken) délután tartja Szezonnyitó napját a Köfém Sportcsarnokban. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy a programban Hypo Niederösterreich elleni mérkőzés és szurkolói találkozó is szerepel. A klub a Szezonnyitón kezdi meg az éves bérletek árusítását – amelyek ma a helyszínen 10% kedvezménnyel vásárolhatóak meg.

Tovább...
 
Martz mellé egy külföldi csatár érkezhet Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. július 17.

ImageA tavalyi légiósok közül Nathan Martz és Andreas Byström kaphat szerződést idén is a Volán vezetőitől, akik tárgyalásban állnak a salzburgi Hetényi Péterrel, míg Becze, Fodor, Kóger és Vas János sorsa erősen kérdéses. Ahogy az július közepén egy jégkorongcsapat életében lenni szokott, a játékoskeretben egyelőre sok a kérdőjel, de a napok, hetek múlásával egyre inkább tisztul a kép.

Tovább...
 
Iszkaszentgyörgy biztosítja a hazai pályát a Cricket Csapatnak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. július 16.

ImageAz iszkaszentgyörgyi foci pályán várja a vendég csapatokat Fejér Megye egyetlen krikett csapata. - -tájékoztatta szerkesztőségünket a Comenius Cricet Club sajtóreferense, aki elmondta: Három Comenius csapat indult ebben az idényben a Magyar Krikett Ligában és összesen nyolcszor fog hazai „színekben” játszani augusztusban, de további mérkőzéseket terveznek szeptemberre.

Tovább...
 
FCF I - FCF II: 2-1 Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 16.

ImageA tegnap délutáni fülledt, meleg időben nem volt kis fizikai teljesítmény végigjátszani a 90 percet. Noha mindkét félidő felénél tartottak egy-egy perc szünetet, hogy a játékosok hideg vízzel felfrissítsék magukat, az iram nem volt az igazi. Az eredetileg kihirdetett összeállításban is történt némi változás az első keretben, mivel Farkas Balázs a délelőtti edzést követően belázasodott. Helyén Mezey György Damir Milanovicsot játszatta az első félidőben, míg az ő helyét Vadász Viktor vette át a második felvonásban.

Tovább...
 
Ifi EB az egyik főszereplő szemével Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. július 15.

ImageAz Alcoa FKC hétfői sajtótájékoztatóján nemcsak a felnőtt csapat meghatározó játékosai vettek részt, hanem a 17 éves Zsigmond Vivien is, aki az egyik meghatározó tagja volt az U17-es Európa-bajnokságon ötödik helyezést elérő és a jövő évi világbajnokságra kijutó magyar ifjúsági válogatottnak.

Tovább...
 
Délutáni edzőmeccs: mindenki pályára lép Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 15.

ImageMint ahogy arról tegnap beszámoltunk, a ma délután 5 órakor kezdődő FCF I - FCF II edzőmérkőzésen mindenki lehetőséget kap, aki a két csapat keretébe tartozik. Egyedül a fiatal Máté János játszik majd "vissza", hiszen koránál fogva belefér még a tartalékcsapatba, de Mezey György hangsúlyozta, a játékos az első keret tagja. Mind az első, mind pedig a második csapat eltérő összeállításban lép pályára a két félidőben.

Tovább...
 
A tétmeccseket nem lehet modellezni Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2009. július 15.

ImageEgy új szezon kezdete mindig magában hordoz új terveket, ambíciókat, reményeket, de kérdéseket is. Ennek a szellemében beszélgettünk Sótonyi Lászlóval, az Alcoa FKC vezetőedzőjével az idény első edzését követően a felkészülésről, a fiatal játékosok szerepének változásáról és az átalakított keret esélyeiről.

Tovább...
 
Szerda: FCF I - FCF II Sóstón Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. július 14.

ImageHolnap délután 5 órakor a teljes fehérvári gárda pályára lép majd az FC Fehérvár I - FC Fehérvár II felkészülési mérkőzésen a Sóstói Stadionban - tudtuk meg ma délután dr. Mezey Györgytől. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésre kilátogató szurkolók megnézhetik mind az első, mind pedig a tartalékcsapatban játszó összes játékost. Mint azt a sportigazgató elmondta, a szakmai vezetésnek is kiváló alkalom lesz a holnapi edzés arra, hogy összességében, egységében lássák a Fehérvár FC komplett játékosállományát.

Tovább...
 
<< Első < Előző 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 Következő > Utolsó >>

Eredmények 6546 - 6556 / 7450